Ми у Facebook
27.09.2020, 10:00

На Рівненщині біля Дубенського замку перекрили головний міст

Реконструкція залізобетонного мосту триватиме три місяці. Увесь цей час пішоходи, маршрутки й спецтранспорт переправлятимуться через річку Ікву запасним понтонним мостом. Дістатися до замку власним транспортом можна об'їзними дорогами серез Рачин і Тараканів.
Дубенська міська рада повідомила про перекриття з 26 вересня 2020 року руху по залізобетонному мосту через річку Ікву на вулиці Замковій.

"Рух пішоходів, маршрутних транспортних засобів та спецтранспорту буде спрямовано по запасному (понтонному) мосту. 
Проїзд усіх інших транспортних засобів буде обмежено в період з 6.00 до 23.00 години. Рух автобусів з пасажирами по понтонному мосту заборонено! Висадка та посадка пасажирів буде проводитись на спеціально відведених місцях", - йдеться у повідомленні.

Орієнтовний термін проведення реконструкції моста - 3 місяці. Роботи виконує ТОВ “Стройінвест Інжиніринг”, згідно дозволу на будівництва ІУ 012200908192 від 11.09.2020 року, на замовлення Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА.

Дубенська міськрада перепрошує за незручності та звертається до водіїв з проханням заздалегідь планувати свій маршрут і щоб дістатися у центр міста, користуватися об'їзними дорогами через села Рачин та Тараканів.






На правах реклами