Ми у Facebook
27.09.2020, 11:17

На Рівненщині готують дев’яту лікарню для хворих на COVID-19

У Рівненській області медзаклади першої хвилі наразі заповнені на 53 відсотки.
Ілюстративне фото

Станом на 25 вересня в Рівненській області для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID 19 задіяно 955 ліжок у 8 лікарнях першої хвилі. Ці медичні заклади заклади завантажені на 53%. Крім того, Рівненська облдаржадміністрація ініціює перед МОЗ включення додаткової – дев’ятої - лікарні до закладів першої хвилі.

"Медзаклади готові до надання медичної допомоги, але ресурс лікарень не безмежний. Тому все залежить від кожного з нас – наскільки ми дотримуємося карантинних обмежень. Ми ініціювали перед Міністром охорони здоров’я України збільшення кількості лікарень для прийому хворих на Covid-19. Просимо погодити включити додаткову лікарню для госпіталізації хворих – Дубровицьку ЦРЛ", - зазначив начальник обласного управління охорони здоров'я Олег Вівсянник під час онлайн-брифінгу в ОДА.

Таким чином, на медичну допомогу пацієнтам із COVID-19 надаватимуть дев’ять лікарень області: Дубенська та Рівненська міські, пологовий будинок в Дубно, Здолбунівська, Сарненська, Костопільська, Рокитнівська, Гощанська та Дубровицька ЦРЛ.

ДО ТЕМИ:
Скільки на Рівненщині є апаратів ШВЛ?

На Рівненщині ще одна лікарня прийматиме пацієнтів із COVID-19

Рівненщина отримала 5 новеньких "швидких", дадуть ще десять






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини