Ми у Facebook
04.10.2020, 19:25

Де відпочити з родиною біля Рівного: новий маршрут відкрито

Всього десять кілометрів від Рівного і ви ніби поринаєте у інший світ, де можна відпочити на природі усією родиною.

Велопарк "Ремельський", що поблизу села Ремель на Рівненщині – це туристичний об’єкт, що входить до території "Медового кола". Це чудове місце для відпочинку на природі, яке відкрили у 2017 році. З того часу велопарк змінюється і відкриває нові маршрути.



Так, 4 жовтня у «Ремельському» відкрили новий осінній сезон та презентували новий туристичний маршрут.



- Унікальність цього велопарку в тому, що саме родинних велопарків у нашій країні просто немає. А у нас ще й все доглянуто та охайно зроблено, щоб кожному хто завітає було зручно та цікаво, - говорить голова садового товариства „Західний” Микола Гапончук. – Приємно, що є люди, які підтримують цей проект та прияють його розвитку. Серед них – депутат Рівнеради Олексій Муляренко. Саме Олексій, будучи головою Рівненської ОДА, дав «зелене світло» розвитку цього проекту.



Сам Олексій Муляренко переконаний, що біля Рівного та і у самому місті повинно бути більше місць для сімейного відпочинку. Цей велопарк – це чудовий туристичний об`єкт у лісовому масиві. Тут є все для активного дозвілля з дітьми, то ж кандидат на посаду міського голови Рівного від партії “Сила і Честь” вирішив підтримати вело парк, облаштувавши нове місце для відпочинку усіх його гостей.



- Приємно, що тепер усім, хто приїде до «Ремельського» буде ще більш комфортно на нових лавочках, за новим столиком. То ж чекаємо усіх хто любить якісний сімейний відпочинок у екологічно чистій місцині. Адже це прекрасна можливість побути разом усією родиною та насолодитися екологічним відпочинком на природі, – розповів Олексій Муляренко.






На правах реклами