Ми у Facebook
06.10.2020, 16:33

На Рівненщині всіма методами намагаються не допустити на вибори Аграрну партію

Цієї п'ятниці стало відомо, що Аграрна партія виграла суд до територіальної виборчої комісії. В результаті було зареєстровано кандидатів у депутати обласної ради від Рівненської обласної організації Аграрної партії України та визначили номер у бюлетені 12.

Проте стало відомо, що це не завершення історії. Адже конкуренти не готові боротися чесно. А вже подали апеляцію на це рішення.
В аграрній партії стверджують, що невиконання судового рішення - це засіб дискредитації судової системи України.

В європейській правовій державі є неприпустимим, коли певні посадові особи, керівники державних органів, навіть міністри, дозволяють собі не виконувати рішення судів. Більше того, у своїх публічних виступах, статтях і закликах роблять висновки, що всі рішення судів є незаконними, тому потрібно реформувати судову систему.

Громада області шокована таким рішенням, адже підприємці, аграрії, просто люди села обрали свою політичну силу, яка відстоює їх інтереси - це Аграрна партія. І зараз усіма можливими і неможливими методами намагаються зняти їх з виборів і позбавити простих людей сільського населення віддати свій голос саме за Аграрну партію.





На правах реклами