Ми у Facebook
13.10.2020, 11:36

Рівняни бояться, що в них можуть «вкрасти» тенісні корти

Мешканці міста схвильовані ситуацією, яка складається щодо тенісних кортів у парку Шевченка. Тривалий час корти було зачинено і якби не тиск громади та місцевих ЗМІ, то невідомо, чи зараз там могли б займатися, як діти, так і дорослі.


А це більше сотні людей в тиждень, які без тенісу не уявляють свого життя.



Водночас мешканці міста не знають, яка доля чекає тенісні корти. Адже містом ходять чутки про те, що землю під кортами хочуть продати під забудову і на місці дозвілля сотень рівнян може «вирости» чергова багатоповерхівка. Звісно така ділянка у «серці Рівного» - це ласий шматок землі для будь-якого забудовника, але у Рівному немає альтернативи цим кортам. І якщо ми не вкладатимемо в розвиток спорту та дозвілля дітей, то яке ж майбутнє міста нас чекає.



Обурена громадськість почала збір підписів під зверненням про недопущення закриття тенісних кортів. Також люди просять передати земельні ділянки на яких розташовані корти в оренду ГО «Центр розвитку тенісу в місті Рівне», щоб бути впевненими в тому, що цю землю ніхто не зможе «роздери банити».





Під зверненням вже більше трьох сотень підписів. А ви підтримуєте функціонування кортів?! Готові підписати таке звернення?![i][/i]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ