Ми у Facebook
13.10.2020, 20:59

Дитячі табори на зимові канікули: як обрати

Табір – це чудовий варіант для корисного відпочинку дітей під час канікул. Там вони зможуть познайомитися з однолітками з усієї крайни, розвити творчі здібності та фізичну силу, пройти освітню програму з іноземної мови та в цілому цікаво провести час. Доглядати за ними буде дбайливий досвідчений персонал. Також їх очікує смачне харчування та затишні умови проживання. А якщо це табір спортивного чи мовного напрямку, то заняття проводитимуть освічені педагоги з досвідом роботи та цікавими програмами.
Зазвичай, зміни в таких таборах проходять у період літнього відпочинку. Але ви також можете знайти для своєї дитини табір на зимові канікули, чи на будь-який інший час. Корисно та весело провести час допомагають табори DEC Camp – заклади міжнародного рівня пропонують повне занурення в англомовну середу. Це справді табори нового покоління, що розвивають особистість, допомагають дітям відкрити в собі креативність, стати впевненішими, генерувати нові ідеї, досягати мети.

Види таборів


Аби відпочинок вдався на всі сто відсотків, необхідно зробити його максимально насиченим та різноплановим, вважають у DEC Camp. Тому на дітей чекає кілька типів занять:

• мовні – це одні з найпопулярніших на сьогодні типів табірного відпочинку. В них дитина отримує нові знання, спілкується з однолітками англійською, підтягує розмовні навички та сприйняття мови на слух. Зазвичай, викладачі в таких закладах – носії англійської, тому дітям легше долати бар'єр при розмові з ними. Табір в Карпатах запрошує дітей відпочивати та вивчати англійську разом;
• спортивні – в таборі діти зможуть покращити свою фізичну форму та засвоїти нові навички, не сидітимуть на місці за гаджетами;
• творчі – розвиток вільного мислення, спонукання до створення нових ідей, проектів є однією з важливих частин перебування в таборі.
• туристичні – діти побачать справжнє багаття, насолоджуватимуться красою українських Карпат, проводитимуть час на свіжому повітрі.

Під час всього однієї зміни дитина може і підвищити рівень знання іноземної мови, і розвити спортивні навички, і займатися різними видами творчості. Зазвичай групи ділять за віком – 8-12 років, 13-17 років.

Обрати тип відпочинку для своєї дитини – непросте завдання для батьків. Перш за все, потрібно орієнтуватися на їх захоплення. Також необхідно прочитати відгуки на вожатих, викладачів або тренерів. Ознайомитися з програмою, запропонованою закладом, і тоді вже прийняти остаточне рішення.

Источник: dec.camp





На правах реклами