Ми у Facebook
16.10.2020, 08:24

Той, хто завжди підтримує спорт - Іван Іванов

Його знають на Рівненщині, як того без кого спорт на Гощанщині не мав належного руху та розвитку. Меценат, перший заступник начальника митниці Держмитслужби Іван Іванов - про його внесок у розвиток ФК "Садове" з перших уст.


Легенда рівненського футболу Володимир НОВАК про Івана Іванова:


-Іван Іванович – прекрасна людина, чесна та порядна, а також він мій добрий друг. Тому я не міг не погодитися взяти під тренерську опіку команду, президентом якої він є. Зараз наше завдання – докладати максимум зусиль для того, щоб вигравати кожну гру. Ми багато працюємо на результат і у нас попереду багато перемог. А з такою підтримкою, яку дає Іван Іванович ми впевнені в результаті. Віримо, що колись на усю Україну гримітиме слава клубу та новоствореної арени "Садове".



Вадим ЖАК, капітан команди САДОВЕ - Завжди приємно працювати з Іваном Івановим, адже всі проекти, в яких він бере участь приречені на успіх. Його двері завжди відкриті. Він справжній патріот краю, меценат. А підтримка ним спорту області просто неоціненна. Саме Іван Іванович достойний представляти інтереси громади в обласній раді. Впевнений, що тоді і спорт на Рівненщині отримає нове дихання.



ОДНЕ ЖИТТЯ - ОДНА КОМАНДА







На правах реклами