Ми у Facebook
17.10.2020, 16:04

У Рівному висадили цілий "Калиновий гай"

В рамках проекту Озеленення України команда Олексія Муляренка висадила у Рівному цілий "Калиновий гай".

Дощ, який лив з самісінького ранку не зупинив команду Олексія Муляренка, яка вирішила озеленити Рівне та тим самим долучитися до проекту "Озеленення України". Кандидати в депутати до Рівненської міської ради від партії "Сила і Честь" на чолі з Олексієм Муляренком разом з родинами висадили цілий "Калиновий гай" на схилі парку біля рівненської школи №5.



- Навіть рясний дощ не став нам на заваді і ми дуже гарно попрацювали, висадивши загалом близько сотні дерев - калини, клени, вишні. Вони будуть тішити нас, коли ростимуть, а коли виростуть - тішитимуть наших дітей, внуків і правнуків, - говорить депутат Рівнеради Олексій МУЛЯРЕНКО.



Тепер "Калиновий гай" прикрашатиме місто Рівне та стане його окрасою. Ми можемо власними силами покращувати екологію Рівне. Найголовніше - мати бажання та прагнення це робити.



- Наша команда переконана, що сучасне європейське місто обов'язково має бути екологічним. То ж ми не збираємося зупинятися на досягнутому, а і далі проводити озеленення Рівного, в якому ми живемо, - зауважила радниця голови Рівненської облради Ольга Ладюк.






На правах реклами