Ми у Facebook
23.10.2020, 14:34

Іван Іванов - свій серед своїх

Позиціонувати себе патріотом легко, але довести реальними справами вдається не кожному. Принаймні бути чесним з людьми, і з самим собою. Українці у брудних політичних іграх «псевдопатріотів» вже мають прикрий досвід: і добре знають, де популізм, а де конкретні діла.
Іван Іванович Іванов - вихідець із звичайного українського села, простий хлопець самотужки досягнув колосальних успіхів у кар’єрі.

Але поряд з цим він зумів не заплямувати свою діяльність та обличчя справжнього українця. У переломний буремний період Помаранчевої революції Іван іванов ризикуючи усім - пішов проти системи. Він втратив впливову роботу, через озвучену відверту позицію в ефірі центральних каналів. Іван Іванов будучи на відповідальній посаді в СБУ - не дав роздерибанити гектари столичної землі в часи президентства Януковича. Звісно його за це цинічно звільнили.

Його життя це його власний досвід. Тому Іван Іванович добре знає, що усе
починається з малого, з колиски, з того що зробило тебе людиною. Для нього це мальовниче селище Садове, зрештою як уся Рівненщина, як уся Україна.
Життя Івана Іванова вражаюче. Народився в Омеляні. Дитинство він провів
на Одещині, потім знову повернувся на Полісся. Зараз проживає в столиці України та працює в Рівному на посаді заступника начальника Рівненської митниці. У 47 років зробив стрімку кар’єру: освіта в академії, служба у Прикордонних військах на кордоні з Іраном та Афганістаном , далі робота у системі правоохоронних органів, прокуратурі, митниці, на керівних посадах в СБУ м. Києва.

І нарешті найголовніше: тепер для Івана Івановича постало нове завдання
– відстояти інтереси громади, звичайних селян в обласній раді. Він вирішує балотуватися в депутати на виборах до місцевих рад. Заслужений юрист України
має намір застосувати свій досвід у політиці. Лише репрезентуючи владу, можна вплинути на процеси, що відбуваються в державі.

Іван Іванович вивчив систему МВС зсередини. Досвід роботи в органах колосальний. Здебільшого це керівні посади. Він знає, що насправді відбувається з державною скарбницею, і не рік чи два - країну грабують десятиліттями. Його швидкий кар’єрний успіх цілком логічний. Друзі з шкільної парти нині пригадують, як ще в ранній юності сформувався його принциповий характер справжнього чоловіка та головні життєві цінності.



Іван Іванов це людина, котрій важливе своє коріння. Тому він знову і знову, у буквальному сенсі повертається сюди. Він вірить, що Волинь поверне своє історичне обличчя. Він їде сюди аби робити справді щось корисне, прогресивне, те чим будуть пишатися і сучасники, і їх діти. Він зумів підняти те, у що ніхто не вірив. Сільський футбол. Тепер про ФК «Садове» , говорить чи не вся Україна. І це не пусті слова. Просто вкласти капітал
у щось недостатньо важливо жити цією справою.

Він мріє футбольну команду «Садове» зробити кращою в області. Найсильнішою. І без зайвого пафосу: втілює це потужно. Зараз тут грають і початківці, і
професіонали національного рівня. Команда за короткий час досягла небаче-
них успіхів. І це лише перший раунд.

Іван Іванович вважає, цей напрямок більше ніж перспективний. Є лише одна умова – у владних структурах потрібні патріоти, справжні, без приставки - псевдо. Ті яким справді важливе українське, ті яким болить доля України, її розвиток та курс у прогресивне майбутнє.

Що таке рід та своє коріння Іван Іванович не просто знає, він це відчуває по
– особливому. Рівненська область - колиска його долі, його особистої дороги. Ця атмосфера дому дає йому сили та енергії рухатися вперед, працювати. Він знає, що потрібно цьому краю. Це його Батьківщина, де відома кожна хата, де важлива кожна родина. Він йде на вибори, аби підтримати Рівненщину. Іван Іванович знає, що потрібно людям на селі та в містах. Це впевненість, що вони комусь потрібні, що їх не кинуть, ті хто обіцяв піклуватися. Він
готовий відстояти позицію громади, він не обіцяє того чого не може виконати.
Іван Іванович йде в обласну раду із сміливими запитами на зміни. Його вибір - Аграрна партія України, політична сила, яка не заплямована брудним популізмом та подвійними стандартами. Яка має чітку стратегію - розвиток аграрного сектору. Це оптимальний локомотив для української економіки найближчих десятиліть. Від його успішності залежить, як будуть профінансовані освіта й медицина, наука та соціальні програми.

У разі формування команди однодумців у Рівненській обласній раді Іван Іва-
нович, вірить, що зможе зробити область взірцем для решти регіонів України.
Українська політика для нього інструмент, до якого ще навіть не підходив професіонал, лише аматори грають, і кожен по своєму. При цьому всьому країне гине.

Нажаль… Іван Іванов вірить, що цього разу на виборах 25 жовтня громадяни зможуть розгледіти істинних патріотів своєї землі. Для яких звання депутат не лише пункт у кар’єрі, а відповідальність перед кожним хто його обрав на вибочій дільниці. Це ті, які з людьми і для людей. Свої - серед своїх!





На правах реклами