Ми у Facebook
30.10.2020, 18:30

У Рівному п'яний чоловік вимагав від патрульних припаркувати його автомобіль

"Поки не припаркуєте мій автомобіль, нікуди не поїдете" – на чоловіка, який чіплявся до патрульних та перехожих склали ряд матеріалів
Сьогодні, близько 1-ї години ночі, екіпаж патрульної поліції на одній з АЗС на вулиці Київській помітив ймовірно нетверезого громадянина, який порушував громадський порядок. Чоловік вчиняв дрібне хуліганство, вживав нецензурну лексику.

ДТП у центрі Рівного: на Соборній зіткнулось три авто [+Фото]

Під час спілкування з патрульними 38-річний чоловік, мешканець Миколаєва, поводив себе зухвало, вимагав, щоб поліцейські припаркували його Range Rover. Коли патрульні ввічливо відмовили йому, він намагався затримати службовий автомобіль зі словами – "Поки не припаркуєте мій автомобіль, нікуди не поїдете". Натомість він сам поїхав в міськвідділ на освідування.

На порушника громадського порядку інспектори склали протоколи за ст.173 (хуліганство) КУпАП, ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), КУпАП, за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину) та винесли постанову за ч.1 ст.178 (поява напідпитку в громадському місці).






На правах реклами