Ми у Facebook
03.11.2020, 07:00

Теракт у Відні: ЗМІ повідомили про затримання чотирьох підозрюваних, кілька нападників в бігах

Поліція затримала чотирьох осіб після нападів у Відні. Кілька злочинців як і раніше залишаються на волі і вони «дуже професійно підготовлені».
Про це повідомляє "НВ" з посиланням на телеканал OE24, уточнюючи, що інформацію про затримання поки не підтвердили в правоохоронних органах.

Як повідомив канцлер Австрії Себастьян Курц в ефірі OE24, ще кілька зловмисників як і раніше залишаються на волі, «у них дуже хороша підготовка» і вони «дуже добре озброєні».

За даними Курца, в результаті атаки поранення отримали 15 осіб, семеро з яких — у важкому стані.

«Я сподіваюся, що в найближчі години ситуацію можна буде взяти під контроль і завтра нормалізувати суспільне життя», — зауважив він.

Точна кількість постраждалих або загиблих поки невідома. Скільки злочинців залишаються на свободі і їх мотиви також не відомі, не виключений антисемітський мотив

Канцлер Австрії назвав інцидент «жахливим терактом».

«Наша республіка переживає непрості часи. Хочу подякувати всім співробітникам екстрених служб, які ризикують своїм життям, особливо сьогодні, заради нашої безпеки. Наша поліція вживатиме рішучих заходів проти винних у цьому жахливому терористичному нападі» — написав Курц в Twitter.

Раніше поліція повідомила, що напади у Відні були скоєні одразу у шести різних місцях.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ