Ми у Facebook
03.11.2020, 10:30

У Рівному підліток попався на крадіжці сигарет [+Фото]

У наплічнику, який підліток мав із собою, поліцейські виявили 21 пачку тютюнових виробів різних марок. Однак, свою вину у скоєному він не визнає.
У наплічнику, який підліток мав із собою, поліцейські виявили 21 пачку тютюнових виробів різних марок. Однак, свою вину у скоєному він не визнає.



Близько першої години ночі першого листопада неповнолітнього хлопця побачили співробітники охоронної фірми, які приїхали на спрацювання сигналізації у цигарковому кіоску. На вулиці Макарова невідома особа розбила в ньому скло вітрини, звідки викрала товарно-матеріальні цінності.



Для встановлення усіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу та педагога закладу, де навчається неповнолітній. Під час поверхневої перевірки у рюкзаку 16-річного рівнянина виявили пачки із цигарками.

На Рівненщині зловмисники продавали засудженим наркотики [+Фото]

Слідчі Рівненського відділу поліції за фактом крадіжки із проникненням розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Наразі у кримінальному провадженні встановлюється загальна сума завданого збитку, призначені відповідні експертизи. Слідчі оцінюють докази та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до злочину.

Відомо, що неповнолітній і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, зокрема, був засуджений до покарання, не пов’язаного із позбавленням волі за вчинення хуліганства. Однак свою причетність до крадіжки із сигаретного кіоску заперечує.






На правах реклами