Ми у Facebook
09.11.2020, 16:25

Рівнянка виграла Європейський суд проти чоловіка-тирана

Рівнянка Ірина Левчук програла всі українські суди. Жінка звернулася до
Європейського суду, щоб захистити себе і дітей від чоловіка-тирана.

14 років тому Ірина стала щасливою мамою, адже жінка народила дівчаток-трійнят. Про це писали усі рівненські ЗМІ. До речі місто подарувало родині чотирикімнатну квартиру. А вже через рік чоловік почав пити і бити дружину. Жінка неодноразово зверталася до поліції. Ірина сподівалася, що чоловік оговтається. Жінка подала на розлучення, та ще довго разом з дітьми терпіла знущання. Багатодітна мати пішла в суд, щоб виселити ексчоловіка з квартири. Проте він подав апеляцію і виграв. Ірина не здалася, та подала касацію у Верховний суд і знову програла.



Тоді Європейський суд з прав людини став останньою надією жінки. Ірина Левчук пішла проти України. Те, що вирішив суд - зробило революцію в українському законодавстві, що стосується домашнього насильства.

А ось злопам'янтий та невгамовний чоловік тепер повинен виплатити понад 80 тисяч боргу по аліментах, частина його квартири під арештом. Україна повинна виплатити Ірині 4,5 тисячі євро моральної шкоди. А Верховний суд зобов'язаний переглянути своє рішення.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ