Ми у Facebook
10.11.2020, 17:10

Рівняни змогли проконсультуватися в одного з кращих пластичних хірургів в Україні

7 листопада у стінах провідної клініки Рівного Alphacell проводив прийом відомий і надзвичайно талановитий лікар з Одеси – Олександр Корнієнко. Чимало рівнян змогли отримати консультації в одного з кращих пластичних хірургів в Україні.
Олександр Корнієнко вже тривалий час знайомий та співпрацює з Володимиром Веремчуком, який є директором клініки Alphacell, і саме тому погодився прийняти його запрошення та зробити виїзний прийом пацієнтів саме у Рівному.

Для рівнян це стало дійсно важливою подією, адже не щодня до обласного центру приїжджають такі провідні фахівці-практики.



Олександр Корнієнко - досвідчений експерт пластичної хірургії, який виконує всі види сучасних пластичних та реконструктивних операцій. Серед яких ринопластика, покращення форми молочних залоз, абдомінопластика, ліпосакція та багато інших. У Рівному на прийом до спеціаліста звернулося чимало рівнян, які прагнуть вирішити свої проблеми. Водночас лікар переконує, що досить часто пацієнтам вистачає консультацій, щоб зрозуміти для себе, чи потрібно їм хірургічне втручання або ж пропонують знайти інші, без операційні методики вирішення проблеми.



- Насправді часто мені доводиться працювати не тільки хірургом, а і психологом. Адже люди приходять з проблемами, але насправді вони тільки в їх головах, а насправді все можна вирішити значно простіше, - говорить Олександр Корнієнко. - Так, наприклад, омолодження шкіри обличчя не завжди потребує хірургічного втручання. Зараз є сучасні методики, такі як - застосуванням клітинних технологій, які до речі, активно використовує клініка Alphacell. Тим самим індивідуальний підхід до кожного і тільки спільна робота лікаря і пацієнта - це запорука найкращих результатів.

Лікар зазначає, що рівняни найчастіше зверталися до нього з питаннями риноплачтики, проведення ліпосакцій, а також омолодження шкіри.



Усі пацієнти вражені доброзичливим ставленням та профісіоналізмом Олександра Корнієнка. Адже саме він допоміг розвіяти свої страхи та побачити можливі варіанти вирішення наявних проблем.



Олександр Корнієнко згодом знову завітає до Рівного і бажаючі зможуть записатися до нього на консультацію - слідкуйте за анонсами на нашому сайті.





На правах реклами