Ми у Facebook
12.11.2020, 07:40

Байден призначив очільника своєї адміністрації в Білому домі

У 2014 році він очолював команду реагування на пов'язану з вірусом Ебола кризу.
У середу, 11 листопада, оголошений переможцем президентських виборів у США 2020 Джо Байден призначив Рональда Клейна новим очільником апарату Білого дому. 

Про це повідомляє "ТСН" з посиланням на CNN.

Зазначається, що Клейна вважали одним із найбільш ймовірних кандидатів на цю посаду. За часів президентства Білла Клінтона він був керівником адміністрації віцепрезидента Альберта Ґора.

"Рон був для мене безцінним протягом багатьох років, коли ми працювали разом, зокрема, коли ми врятували американську економіку від одного з найгірших спадів в нашій історії в 2009 році, а пізніше подолали страшну надзвичайну ситуацію в галузі охорони здоров'я в 2014 році", - сказав Байден.

Як пише видання, у 2014 році, за призначенням тодішнього американського президента Барака Обами, він очолював команду реагування на пов'язану з вірусом Ебола кризу, тоді як під час цьогорічної виборчої кампанії - представляв команду Байдена як відповідальний за реагування на пандемію COVID-19.

"Його глибокий, різноплановий досвід та здатність працювати з людьми в усьому політичному спектрі - це саме те, що мені потрібно в керівництві апарату Білого дому, коли ми стикаємося з моментом кризи та знову зближуємо нашу країну", - додав Байден.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ