Ми у Facebook
13.11.2020, 17:00

300 таблеток замість мандаринок: у Рівному онкохворий хлопчик чекає на допомогу

Ілля вже майже шість місяців проходить хіміотерапію. У хлопця злоякісна пухлина черевної порожнини, нейробластома. Пройдено шість блоків хімії.
Попереду обстеження і дорога на Київ. В інституті раку лікарі вирішать чи можна вже робити операцію, чи хлопчикові спочатку будуть робити ауто-ТКМ. В будь-якому випадку ауто-ТКМ дитині необхідна до або після операції по видаленню пухлини. Для проведення пересадки треба купити таблетки "Бусульфан". В Україні цих ліків немає, вартість за 300 таблеток близько 75 тисяч гривень.

Для родини, у якій четверо дітей, яка вже пів року лікує сина і збирає кошти на операцію, 75 тисяч гривень - захмарна сума.

"Будь ласка, якщо ви цього року традиційно плануєте йти в лікарню чи дитячий будинок з мандаринами чи цукерками на день Миколая - відмовтесь від цієї ідеї. Скажіть чесно собі і своїм колегам, що подарувати конкретній дитині великий шанс на життя трошки раніше ніж 19 грудня - це теж непоганий варіант. Використайте кошти, які ви планували витратити на цукерки для допомоги цьому хлопчику. Підтримайте Іллю. Йому вкрай необхідна ваша допомога."- просить Мар'яна Рева(керівник БФ "Скарбниця Надії")


Реквізити
Картка Приватбанк
5168 7451 0144 6703 Ткач Сергій Олександрович (батько Іллі)





На правах реклами