15.11.2020, 21:30
Улюблений медовик за новим рецептом: легко і смачно
Ледачий медовик без розкочування коржів готовий
Дуже простий і швидкий рецепт ледачого медовика, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти для коржа
яйця — 3 шт.
борошно — 190 грамів
вершкове масло — 100 грамів
цукор — 90 грамів
мед — 90 грамів
сода — 1 ч. л.
сіль — щіпка
Крем
вершкове масло — 80 грамів
сметана 20% — 350 грамів
цукрова пудра — 20 грамів
Приготування
У сотейник додати мед. Поставити на маленький вогонь. Додати соду. Постійно помішувати, поки мед не стане карамельного кольору. Вимкнути вогонь.
Додати вершкове масло. Помішувати, поки масло повністю не розтопиться. Залишити остигати.
У глибоку тару розбити яйця. Збити міксером. Поступово додавати цукор, продовжуючи збивати.
Додати сіль. Вилити остиглий мед, перемішаний з вершковим маслом. Все добре перемішати. Додати борошно. Перемішати до однорідності.
Розділити тісто на 2 рівні частини. Одну частину вилити в деко, застелене пергаментним папером. Розподілити тонким шаром по всій поверхні.
Деко поставити в духовку, розігріту до 160°C, на 8 хвилин. Те ж саме виконати з другою частиною тіста.
Поки коржі остигають, приготувати крем. У глибоку тару додати вершкове масло кімнатної температури і збити міксером.
Додати сметану і цукрову пудру. Збивати ще пару хвилин. Крем готовий.
У коржів зрізати краї. Обрізки перемолоти блендером до отримання крихти. Утворені коржі розрізати навпіл, щоб вийшло 4 рівних шари.
Зібрати торт з 4 шарів, кожен промазати кремом. Боки торта також промазати кремом. Посипати крихтою зверху і з боків. Прибрати торт в холодильник на кілька годин.
Смачного!
Інгредієнти для коржа
яйця — 3 шт.
борошно — 190 грамів
вершкове масло — 100 грамів
цукор — 90 грамів
мед — 90 грамів
сода — 1 ч. л.
сіль — щіпка
Крем
вершкове масло — 80 грамів
сметана 20% — 350 грамів
цукрова пудра — 20 грамів
Приготування
У сотейник додати мед. Поставити на маленький вогонь. Додати соду. Постійно помішувати, поки мед не стане карамельного кольору. Вимкнути вогонь.
Додати вершкове масло. Помішувати, поки масло повністю не розтопиться. Залишити остигати.
У глибоку тару розбити яйця. Збити міксером. Поступово додавати цукор, продовжуючи збивати.
Додати сіль. Вилити остиглий мед, перемішаний з вершковим маслом. Все добре перемішати. Додати борошно. Перемішати до однорідності.
Розділити тісто на 2 рівні частини. Одну частину вилити в деко, застелене пергаментним папером. Розподілити тонким шаром по всій поверхні.
Деко поставити в духовку, розігріту до 160°C, на 8 хвилин. Те ж саме виконати з другою частиною тіста.
Поки коржі остигають, приготувати крем. У глибоку тару додати вершкове масло кімнатної температури і збити міксером.
Додати сметану і цукрову пудру. Збивати ще пару хвилин. Крем готовий.
У коржів зрізати краї. Обрізки перемолоти блендером до отримання крихти. Утворені коржі розрізати навпіл, щоб вийшло 4 рівних шари.
Зібрати торт з 4 шарів, кожен промазати кремом. Боки торта також промазати кремом. Посипати крихтою зверху і з боків. Прибрати торт в холодильник на кілька годин.
Смачного!
Інші статті рубрики:
Які зараз черги на польському кордоні
Прикордонники повідомили інформацію про стан черг на польському кордоні станом на ранок, 19 квітня.
переглядів: 108
Рівнянам перерахують субсидії автоматично: кому все ж доведеться звертатися
З 1 травня по 30 вересня в Україні настає неопалювальний період, протягом якого будуть розраховані житлові субсидії.
переглядів: 164
Грошові надходження та стрімкі зміни: гороскоп на 19 квітня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 19 квітня.
переглядів: 309
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 1265