Ми у Facebook
15.11.2020, 21:30

Улюблений медовик за новим рецептом: легко і смачно

Ледачий медовик без розкочування коржів готовий
Дуже простий і швидкий рецепт ледачого медовика, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти для коржа

яйця — 3 шт.
борошно — 190 грамів
вершкове масло — 100 грамів
цукор — 90 грамів
мед — 90 грамів
сода — 1 ч. л.
сіль — щіпка

Крем

вершкове масло — 80 грамів
сметана 20% — 350 грамів
цукрова пудра — 20 грамів

Приготування

У сотейник додати мед. Поставити на маленький вогонь. Додати соду. Постійно помішувати, поки мед не стане карамельного кольору. Вимкнути вогонь.

Додати вершкове масло. Помішувати, поки масло повністю не розтопиться. Залишити остигати.

У глибоку тару розбити яйця. Збити міксером. Поступово додавати цукор, продовжуючи збивати.

Додати сіль. Вилити остиглий мед, перемішаний з вершковим маслом. Все добре перемішати. Додати борошно. Перемішати до однорідності.

Розділити тісто на 2 рівні частини. Одну частину вилити в деко, застелене пергаментним папером. Розподілити тонким шаром по всій поверхні.

Деко поставити в духовку, розігріту до 160°C, на 8 хвилин. Те ж саме виконати з другою частиною тіста.

Поки коржі остигають, приготувати крем. У глибоку тару додати вершкове масло кімнатної температури і збити міксером.

Додати сметану і цукрову пудру. Збивати ще пару хвилин. Крем готовий.

У коржів зрізати краї. Обрізки перемолоти блендером до отримання крихти. Утворені коржі розрізати навпіл, щоб вийшло 4 рівних шари.

Зібрати торт з 4 шарів, кожен промазати кремом. Боки торта також промазати кремом. Посипати крихтою зверху і з боків. Прибрати торт в холодильник на кілька годин.

Смачного!





На правах реклами