Ми у Facebook
17.11.2020, 12:30

У Рівному вигадали, як обійти карантин вихідного дня

У Рівному суботу та неділю зробили робочими днями
У Рівному суботу, 21 листопада, та неділю, 22 листопада, вирішили вважати робочими днями. Відповідне рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Так Рівненська міська рада відреагувала на постанову Кабміну про протидію поширенню коронавірусу та запровадження в Україні карантину вихідного дня.

Також на засіданні ухвалили рішення щодо призупинення роботи груп у закладі дошкільної освіти №16 через захворювання на Сovid-19 у працівників. Окрім того, рекомендували розглянути на сесії Рівненської міської ради звернення адміністрації КНП Центральна міська лікарня щодо виділення коштів в розмірі 10 млн грн для термінового придбання кисневої станції з можливістю виробляти кисень для пацієнтів, хворих на коронавірус.

Відмова від карантину вихідного дня

Від карантину вихідного дня, який був ухвалений Кабміном з 14 листопада та запроваджений на три тижні, відмовились декілька міст.

Львів одним із перших повідомив, що не запроваджуватиме карантин вихідного дня. Міський голова Андрій Садовий назвав таке рішення абсурдним. У Миколаєві та Черкасах також відмовились дотримуватись нових карантинних обмежень.

Одеса, Мукачево, Слов’янськ та Луцьк також вирішили не виконувати ухвалену урядом постанову.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ