Ми у Facebook
17.11.2020, 14:30

Шукала роботу та стала безхатченкою: що відомо про жінку з Дубна, яка приїхала до Рівного у пошуках роботи

Про історію дубенчанки стало відомо у соцмережі Фейсбук. Пост, що написала рівнянка Ірина Бабаєва на своїй сторінці у фейсбуці вразив багатьох мешканців міста.
Жінка розповіла, що на лавочці у парку помітила охайну жінку, яка приїхала у Рівне шукати роботу. Жінка вже декілька ночей спить у парку. З її слів, вона ходила у Центр зайнятості, щоб влаштуватися хоч кудись.Не просила ні грошей, ні їжі. При собі мала речі особистого вжитку. В свою чергу дубенчанка просила допомогти з роботою. Жінку прилаштували в обласний центр з надання соціальних послуг, що на вулиці Жоліо Кюрі. Однак, як повідомляють у Блог "Знай більше", жінку звідти вигнали.

"Жінка, 50 років, не має оселі. Прописана у гуртожитку в Дубні. Не має роботи і за що жити. Має кредит в 5000 грн, від якого просто тікає, тому і телефона немає. Пані Юля має двох дітей — двійнята 19 років. Живуть в Дубні, в гуртожитку. Має брата та сестру, яка за кордоном. На цей час з ними не підтримує зв'язку.
Через скруту жінка взяла кредит, бо залишилась без роботи через карантин. І тепер, щоб його віддати (з кожним тижнем +1 тис. боргу) вирішила поїхати у велике місто у пошуках роботи. Не має шкідливих звичок"
, - повідомила інформацію Ксеня Галицька.

Наразі, де знаходиться жінка невідомо.





На правах реклами