Ми у Facebook
19.11.2020, 11:30

У iPhone 12 mini виявили серйозний баг: проблеми з чутливістю сенсора

Користувачі нових смартфонів iPhone 12 mini знайшли серйозний недолік. Виявилося, що є значна проблема з чутливістю сенсора на екрані блокування. Такий баг проявляється відразу ж, з моменту першого включення смартфона. У жодної іншої моделі з серії iPhone 12 такого багу немає, це стосується лише версії «міні».
Про це повідомляє hitechnews.com.ua.

Виявилося, що сенсор «зависає» лише на екрані блокування. Виклик ліхтарика або спроба керувати відтворенням музики, натискання на іконки на екрані блокування час від часу не призводять ні до якого результату. Жест знизу вгору теж час від часу не допомагає, смартфон на це не реагує. Але якщо вдається розблокувати смартфон, то сенсор відразу працює нормально. Такі повідомлення від різних користувачів з’являються на ресурсах MacRumors і Reddit.

Ці додатки списують ваші гроші навіть після видалення

Деякі власники iPhone 12 mini стверджують, що цей баг зникає, коли смартфон заряджається або коли він без чохла. Але це не можна назвати постійним вирішенням проблеми. Особливо враховуючи те, що коштує iPhone 12 mini як мінімум 700 доларів. Користувачі дуже незадоволені смартфоном за таку ціну та з таким багом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ