Ми у Facebook
20.11.2020, 22:00

Знаменитий тенісист продає будинок з мамою

Колишня перша ракетка світу, німецький тенісист, а нині банкрут Борис Беккер виставив на продаж віллу разом зі своєю 85-річною матір'ю Ельвірою Беккер.
Відомий спортсмен виставив на продаж шикарну віллу, розташовану в його рідному місті Лаймен (ФРН), майже за два мільйони євро. Щоправда, будинок продається разом з матір'ю знаменитості, яку виселяти покупець не має права.

За нерухомість він хоче отримати 1,97 мільйона євро, а продаж планувалося провести якомога непомітніше, щоб не виникало зайвих питань, повідомив інтернет-портал RNZ.



Площа будинку - 449 квадратних метрів, а території - 825 квадратних метрів. За контрактом, новий покупець не має права виселяти стареньку жінку з дому.

Як пише RNZ, ця вілла вважається одним з об'єктів нерухомості, які колишній тенісист не задекларував у рамках справи про банкрутство три роки тому. Слідство вважає, що у Беккера є частка в бізнесі, банківські рахунки та кілька об'єктів нерухомості в Лондоні та Німеччині. Йому загрожує до 7 років в'язниці. Сам 52-річний спортсмен свою провину заперечує.

Борис Беккер є шестиразовим чемпіоном турнірів Великого шолома, він - двократний володар Кубка Девіса в одиночному тенісі та олімпійський чемпіон у парних змаганнях. Знаменитий ще й тим, що став наймолодшим переможцем Вімблдону, ставши чемпіоном у 17 років. За свою тенісну кар'єру заробив 150 мільйонів доларів.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини