Ми у Facebook
20.11.2020, 15:07

Рівнянка візьме участь у найпрестижнішому конкурсі краси Mrs. International

Найавторитетніший, легендарний міжнародний конкурс краси Mrs. International, який проходить в Україні, шукає найкращих жінок по усій країні!
Mrs. International – один з найвідоміших та найпрестижніших конкурсів, який проводиться щорічно у США за підтримки уряду Сполучених Штатів упродовж понад трьох десятиліть!

У Києві буде обрана Переможниця-Королева, яка представить Україну в Америці. Зараз відбувається відбірковий етап конкурсу, коли успішні українки відправляють заявки на участь у цьому престижному проєкті та чекають, чи затвердить їх кандидатуру авторитетне журі конкурсу. Нам стало відомо, що рівнянка точно буде серед учасниць, і, можливо, саме наша красуня стане обличчям країни та представить Україну на легендарному міжнародному конкурсі Mrs. International 2021 в Америці!



– Так, дійсно, неймовірна рівнянка Марія Удовиченко братиме участь у такому найпрестижнішому конкурсі, – говорить офіційний представник конкурсу на Рівненщині Наталія ШМІД. – Це й особисте досягнення Марії, і для всієї області, адже наше місто буде представлене на найавторитетнішому конкурсі краси. Вона успішна мама, кохана дружина та просто красуня. Тож тримаймо кулачки за землячку та бажаємо їй перемоги.

Сама ж Марія переконує, що для неї честь брати участь у такому авторитетному конкурсі краси. Вона докладе усіх зусиль, щоб гідно представити Рівне у столиці.

Про себе Марія УДОВИЧЕНКО розповідає:

– Мені дуже пощастило народитися в міцній, дружній та люблячій сім’ї. А ще я вдячна долі за чотири роки щасливого шлюбу та дивовижну донечку. Я на власному досвіді зрозуміла, що професія спочатку повинна бути актом любові, а не шлюбом за розрахунком. І поки не пізно, потрібно не забувати про те, що справа всього життя – це не справа, а життя. Цей вислів мені дуже близький, адже вагітність змінила кардинально моє життя.

Я більше не хочу втілювати чиїсь мрії чи плани, більше не хочу подобатись іншим. Прагну в першу чергу подобатись собі та кайфувати від свого життя. Коли людина щаслива та наповнена зсередини, вона має сили, щоб підкорювати та нести світло у світ.



Різні етапи та події в моєму житті привели мене до того, що я зараз займаюся своєю улюбленою справою – музикою.

На конкурс краси Mrs. International я вирішила подати заявку, тому що колись дала слово одній людині… Ця людина – маленька я. Тепер, коли в мене з’явилася донька, я хочу стати для неї потужним прикладом того, що мрії здійснюються. Головне – вірити і не здаватись. Мій успіх почався з того, коли я зрозуміла, чим хочу займатися і як можу реалізувати себе у житті.
Для мене показником успіху є те, що коли повертаюся додому, то не втомлена, а натхненна і маю сили та енергію для своєї сім’ї. Саме своїм прикладом я хочу показати, що кожна жінка – унікальна, самодостатня і кожна жінка має право бути учасницею цього конкурсу. Саме уособленням таких жінок мені хочеться стати!






На правах реклами