Ми у Facebook
23.11.2020, 08:10

Відомий рівненський медик прокоментував перемогу Олександра Третяка

Павло Сільковський - лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні прокоментував перемогу Олександра Третяка на своїй сторінці у Facebook.

Подаємо далі його пряму мову:

Спочатку екзит-поли поховали Олександра Третяка в першому турі. А потім - показали поразку в другому. А він узяв та й переміг. І, очевидно, стає наступним міським головою Рівного. Ну, що ж, вітаю вас, порохобрати і сестри!

Що далі? Якщо у подальшій роботі будемо такими ж активними, як на виборах, то на великі зміни сподіватися не варто. Якщо ж будемо працьовитими, то зміни будуть відчутними.

Хоч і знаю Третяка дуже добре, і є його активним прихильником, але по дебатах Шакирзян мені сподобався більше. Не через обмовки, вони обоє обмовлялися. А тому, що говорив за себе і на опонента не посилався. Від спільних знайомих маю про нього теж позитивні відгуки. Тому сподіваюся, що в міській раді вони домовляться. Не про дерибан, а спільну роботу на благо міста. Про те, що обоє декларували.

Вірю, що Третяк стане об‘єднавчою фігурою і наше місто почне прогресувати. Міжконфесійна злагода не порушиться, нове житло буде будуватися, дороги - ремонтуватися, транспортний колапс зменшиться і лампочки на стовпах засвітяться - яскраві та енергозберігаючі. І у місті веселому - будуть люди веселими. З Богом!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ