24.11.2020, 16:30
Ніжний сирний суп з ковбасками: швидкий і смачний рецепт
Такий суп будуть їсти навіть діти
Такий суп з легкістю може стати вегетаріанським якщо не класти ковбаски, інформує Ukr.Media.
Для приготування нам знадобиться:
150 г мисливських ковбасок
200 г плавленого сиру
3 зубчики часнику
пучок кропу і петрушки
3 середніх картоплі
1 морква
1 цибулина
50 г вершкового масла
30 г рису
шпинат (можна використовувати заморожений).
Приготування:
У 2-х літрову каструлю наливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь, а поки підготуємо всі інгредієнти. Для особливо квапливих воду можна закип'ятити в електро чайнику.
Ковбаски дрібно нарізаємо. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, але можна і нарізати улюбленим способом. Цибулю потрібно почистити і дрібно нарізати. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Часник почистити. Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати, так само вчинити зі шпинатом.
У киплячу воду викладаємо сир й одразу відправляємо варити картоплю і рис. На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо ковбаски. Коли ковбаски трохи обсмажились додаємо цибулю, а коли цибуля стане трохи золотистою, додаємо моркву.
Додаємо в суп засмажку і пробуємо на сіль, досолюємо і доперчуємо при необхідності. Пробуємо готовність рису і картоплі і в уже готовий суп додаємо шпинат, часник і зелень кропу і петрушки. Ми залишаємо покипіти буквально пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Подаємо суп гарячим зі шматочком золотистого хліба з маслом або пиріжками.
Для приготування нам знадобиться:
150 г мисливських ковбасок
200 г плавленого сиру
3 зубчики часнику
пучок кропу і петрушки
3 середніх картоплі
1 морква
1 цибулина
50 г вершкового масла
30 г рису
шпинат (можна використовувати заморожений).
Приготування:
У 2-х літрову каструлю наливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь, а поки підготуємо всі інгредієнти. Для особливо квапливих воду можна закип'ятити в електро чайнику.
Ковбаски дрібно нарізаємо. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, але можна і нарізати улюбленим способом. Цибулю потрібно почистити і дрібно нарізати. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Часник почистити. Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати, так само вчинити зі шпинатом.
У киплячу воду викладаємо сир й одразу відправляємо варити картоплю і рис. На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо ковбаски. Коли ковбаски трохи обсмажились додаємо цибулю, а коли цибуля стане трохи золотистою, додаємо моркву.
Додаємо в суп засмажку і пробуємо на сіль, досолюємо і доперчуємо при необхідності. Пробуємо готовність рису і картоплі і в уже готовий суп додаємо шпинат, часник і зелень кропу і петрушки. Ми залишаємо покипіти буквально пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Подаємо суп гарячим зі шматочком золотистого хліба з маслом або пиріжками.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 1335Інші статті рубрики:
Ефективний спосіб позбутися тріщин на п'ятах
Чи не кожна жінка зіштовхується із проблемою сухих та потрісканих п'ят.
переглядів: 478
Офіційний курс валют на 26 листопада 2024 року
Національний банк України встановив офіційну вартість валют на сьогоднішній день.
переглядів: 145
Яка магнітна буря буде сьогодні
Прогноз магнітних збурень на сьогодні, 26 листопада.
переглядів: 353
Смузі з вівсянкою: корисний і швидкий сніданок для дітей
Смузі з вівсянкою – ідеальний вибір для тих, хто хоче заощадити час вранці та забезпечити дітей корисним сніданком.
переглядів: 180
Онлайн-курси німецької мови: складнощі та переваги
Німецька мова є однією з найважливіших мов у Європі. Нею розмовляють у Німеччині, Австрії, Швейцарії та низці інших країн, а також вона має величезний вплив на науку, техніку та культуру.
переглядів: 281