24.11.2020, 16:30
Ніжний сирний суп з ковбасками: швидкий і смачний рецепт
Такий суп будуть їсти навіть діти
Такий суп з легкістю може стати вегетаріанським якщо не класти ковбаски, інформує Ukr.Media.
Для приготування нам знадобиться:
150 г мисливських ковбасок
200 г плавленого сиру
3 зубчики часнику
пучок кропу і петрушки
3 середніх картоплі
1 морква
1 цибулина
50 г вершкового масла
30 г рису
шпинат (можна використовувати заморожений).
Приготування:
У 2-х літрову каструлю наливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь, а поки підготуємо всі інгредієнти. Для особливо квапливих воду можна закип'ятити в електро чайнику.
Ковбаски дрібно нарізаємо. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, але можна і нарізати улюбленим способом. Цибулю потрібно почистити і дрібно нарізати. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Часник почистити. Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати, так само вчинити зі шпинатом.
У киплячу воду викладаємо сир й одразу відправляємо варити картоплю і рис. На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо ковбаски. Коли ковбаски трохи обсмажились додаємо цибулю, а коли цибуля стане трохи золотистою, додаємо моркву.
Додаємо в суп засмажку і пробуємо на сіль, досолюємо і доперчуємо при необхідності. Пробуємо готовність рису і картоплі і в уже готовий суп додаємо шпинат, часник і зелень кропу і петрушки. Ми залишаємо покипіти буквально пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Подаємо суп гарячим зі шматочком золотистого хліба з маслом або пиріжками.
Для приготування нам знадобиться:
150 г мисливських ковбасок
200 г плавленого сиру
3 зубчики часнику
пучок кропу і петрушки
3 середніх картоплі
1 морква
1 цибулина
50 г вершкового масла
30 г рису
шпинат (можна використовувати заморожений).
Приготування:
У 2-х літрову каструлю наливаємо 1,5 літра води і ставимо на вогонь, а поки підготуємо всі інгредієнти. Для особливо квапливих воду можна закип'ятити в електро чайнику.
Ковбаски дрібно нарізаємо. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, але можна і нарізати улюбленим способом. Цибулю потрібно почистити і дрібно нарізати. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Часник почистити. Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати, так само вчинити зі шпинатом.
У киплячу воду викладаємо сир й одразу відправляємо варити картоплю і рис. На розігріту сковороду викладаємо вершкове масло і обсмажуємо ковбаски. Коли ковбаски трохи обсмажились додаємо цибулю, а коли цибуля стане трохи золотистою, додаємо моркву.
Додаємо в суп засмажку і пробуємо на сіль, досолюємо і доперчуємо при необхідності. Пробуємо готовність рису і картоплі і в уже готовий суп додаємо шпинат, часник і зелень кропу і петрушки. Ми залишаємо покипіти буквально пару хвилин і вимикаємо вогонь.
Подаємо суп гарячим зі шматочком золотистого хліба з маслом або пиріжками.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 1291Інші статті рубрики:
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 232
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 285
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 256
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 513
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 456