Ми у Facebook
26.11.2020, 18:30

Що змінилося на Рівненщині після введення карантину вихідного дня

Чиновники звітують, що карантин «вихідного дня» на Рівненщині дав ефект
Якщо порівняти кількість хворих минулого тижня, то на Рівненщині простежується зменшення рівня захворюваності. Як повідомляє управління охорони здоров’я Рівненської ОДА, хворих зменшилось на сто осіб.

"Тож карантин «вихідного дня» не минув даремно. Якщо настане крайня потреба, то будуть вжиті надзвичайно серйозні обмеження", - про це повідомив начальник ОУОЗ Олег Вівсянник.


Під час чергового засідання Кабінету Міністрів України 25 листопада прем’єр-міністр Денис Шмигаль нагадав, що в Україні діють обмеження помаранчевої зони та карантин вихідного дня. Він підкреслив, що остаточну ефективність та результат такої моделі можна буде оцінити на початку грудня.

"Вже зараз ми фіксуємо зменшення мобільності населення. За даними операторів мобільного зв’язку, через запровадження карантину вихідного дня мобільність населення опустилася до найнижчого рівня з часу повного карантину навесні. Менша мобільність людей означає зменшення ймовірності зараження, і відповідно розривається ланцюг зараження", — зазначив Денис Шмигаль.





На правах реклами