Ми у Facebook
27.11.2020, 15:30

Ще одна лікарня Рівненщини прийматиме ковід-пацієнтів

На Рівненщині ще одна лікарня прийматиме хворих на COVID-19
Рівне впевнено тримає лідерство по кількості нових інфікувань на COVID-19, відповідно і збільшується навантаження на лікарні обласного центру.

Діємо на випередження. Збільшуємо потужності лікарень саме у Рівному.

Готуємо обласну клінічну лікарню для госпіталізації хворих на COVID-19. Лист на МОЗ щодо включення до мережі «ковідних» закладів обласної дорослої лікарні вже готовий. Це буде вже 16-ий заклад, який прийматиме хворих на коронавірус.

Також збільшуємо потужність Рівненської міської лікарні – додатково вводимо 90 ліжок. На наступному тижні в міську лікарню буде доставлений кисневий резервуар на 2 тисячі літрів.

Також очікуємо надходження в область 100 кисневих концентраторів. Наразі кисневих точок для госпіталізації хворих з Covid-19 у лікарнях – 539.

Особлива увага – до безпечного використання кисню.

Посилюємо забезпечення та перевірку дотримання вимог безпечної експлуатації кисневих балонів і систем трубопроводів з киснем в лікарняних закладах.

Дано доручення на Національну поліцію, Головне управління ДСНС щодо супроводу безпечної експлуатації та управлінню Держпраці – організувати превентивні заходи.





На правах реклами