29.11.2020, 09:55
Смачний печінковий паштет: рецепт від рівнянина
Сімейним рецептом печінкового паштету поділився рівнянин Олександр Ніверук у соцгрупі "Рівняни готують".
Інгрідієнти:
-0.5кг печінки(приварити) можна будь-яку;
-0.5кг фаршу сирого свиного;
-oдна велика цибулина;
-oдна велика морквина;
-півстакана манки (не більше);
-4 яйця.
Приготування:
Печінку і цибулю перекручуємо на м'ясорубку, моркву тремо на дрібну тертку і протушуємо на сковороді. Все змішуємо, сіль перець за смаком. Форму змащуємо олією і обсипаєм сухарями. Щільно втрамбовуємо фарш, випікаємо 45хв при 180гр. По закінченю випікання, ставим не великий гніт до повного охолодження.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 4962рецепти, фейсбук, рівняни готують, печінковий паштет, домашні рецепти
Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 178
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 210
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 251
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 175
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 251