Подати
оголошення

29.11.2020, 09:55

Смачний печінковий паштет: рецепт від рівнянина

Сімейним рецептом печінкового паштету поділився рівнянин Олександр Ніверук у соцгрупі "Рівняни готують".


Інгрідієнти:

-0.5кг печінки(приварити) можна будь-яку;
-0.5кг фаршу сирого свиного;
-oдна велика цибулина;
-oдна велика морквина;
-півстакана манки (не більше);
-4 яйця.

Приготування:

Печінку і цибулю перекручуємо на м'ясорубку, моркву тремо на дрібну тертку і протушуємо на сковороді. Все змішуємо, сіль перець за смаком. Форму змащуємо олією і обсипаєм сухарями. Щільно втрамбовуємо фарш, випікаємо 45хв при 180гр. По закінченю випікання, ставим не великий гніт до повного охолодження.