07.12.2020, 15:30
Незвичний салат "Бардо" стане яскравим акцентом на вашому столі
Пропонуємо вам рецепт доволі цікавого салату "Бардо"
У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яке основне блюдо або стане прекрасним перекусом між основними прийманнями їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним, пише ukr.media. Ви залишитеся від нього у захваті!
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів. Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів. Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 5263Інші статті рубрики:
Як відмити руки від горіхів
Під час збору та очищення волоських горіхів на руках часто з’являються темні плями, які буває складно усунути. Проте існують ефективні методи, що допоможуть швидко вирішити цю проблему.
переглядів: 26
Який офіційний курс валют 6 жовтня
Дізнайтеся, який офіційний курс валют на нинішню суботу.
переглядів: 140
Сьогодні й далі триватиме магнітна буря
Прогноз активності сонця на неділю, 6 жовтня. Учора, 5 жовтня почалася потужна магнітна буря.
переглядів: 442
Гороскоп на 6 жовтня: будьте обережні з оточуючими
Гороскоп на 6 жовтня 2024 року. Місяць буде рости. Енергетика дня піде на користь
переглядів: 456
Фінансові надходження та стрес: астропрогноз для всіх знаків
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 5 жовтня.
переглядів: 432