Ми у Facebook
11.12.2020, 18:26

Ексклюзив «Ранку з Інтером»: хто змусив Ірину Білик стати феєю? (+ВІДЕО)

У зефірно-рожевій сукні, в оточенні десятка дітей Ірина Білик стала справжньою феєю любові - в новому кліпі, знімати який не планувала!

Хто змусив її зняти відео на пісню «Я вмію любити» і як проходила робота над ним, співачка розповіла в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».



«Пісню «Я вмію любити» виконую вже два роки, - розповідає Ірина Білик. - І створювати відео до неї не планувала. Вперше в моєму житті мої шанувальники буквально змусили мене зняти кліп».



Кліп знімали в кінці осені. Територія одного з найбільших дендропарків в Київській області на один день перетворилася на знімальний майданчик нового відео Ірини Білик.

Співачка зізнається: навіть не думала, що картинка вийде настільки яскравою. Навіть з погодою пощастило: «В день зйомок прогноз погоди обіцяв дощ. Я навіть говорила режисерові Герману Ненову: давай не знімати. Але він сказав, що вони подзвонили в Гідрометцентр і замовили сонце. І дійсно, незважаючи на пізню осінь, день виявився дуже сонячним і теплим».



Як і більшість композицій з репертуару зірки, ця пісня теж про любов. «Я хотіла показати, що любов - це коли ти відчуваєш, що можеш літати, - говорить Ірина Білик. - Я в цьому відео граю добру фею любові. У кліпі також знімалися діти - справжні, душевні, у яких немає нічого злого всередині».



Також співачка розповіла, що готує ще один кліп, зйомки якого відбудуться найближчим часом. Зірка зазначила, що більше не хоче існувати за законами шоу-бізнесу, де нові пісні і відеороботи зазвичай випускають раз в сезон. Тепер поп-діва сама встановлюватиме правила і частіше радувати шанувальників новинками.


Сюжет програми «Ранок з Інтером» про зйомки нового кліпу Ірини Білик:



Текст і фото - пресслужба Інтер






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ