Ми у Facebook
12.12.2020, 17:43

"Великий бокс" на "Інтері": Владислав Сіренко проти Костянтина Довбищенка

У неділю, 13 грудня, о 20:30 на "Інтері" - пряма трансляція поєдинку за титул чемпіона WBC-Asia. У рингу зійдуться двоє найкращих на сьогодні українських боксерів-важкоатлетів: Владислав Сіренко і Костянтин Довбищенко.
Владислав Сіренко провів 14 вражаючих боїв і в 13-ти з них здобув дострокову перемогу. Вже сьогодні експерти боксу вважають, що Сіренко в майбутньому може зайняти місце Усика. Однак спочатку він повинен пройти складне випробування - поєдинок з Костянтином Довбищенком, який вважається одним з найбільш безкомпромісних українських боксерів. Його стиль ведення бою яскравий і запам'ятовується: пропускаючи удари, він продовжує йти вперед, чим часто вводить суперника в замішання. Доказ тому - два крайніх поєдинки проти вже визнаних авторитетів Олександра Захожого і Андрія Руденка, з якими Довбищенко боксував на рівних всі 10 раундів.



В ексклюзивному інтерв'ю, яке Владислав Сіренко дав телеканалу «Інтер», боксер поділився своїми очікуваннями від майбутнього бою: «Я готуюся до того, що цей поєдинок буде серйозним. Адже Костянтин - хлопець, який не здається і завжди йде вперед».



А Довбищенко вважає, що Сіренко ще не зустрічався з таким суперником, як він: «Влад - хороший спортсмен, але у нього за всю профікар'єру ще не було суперопозиції. У рингу я намагаюся бути безкомпромісним. Люди люблять дивитися такий бокс. Та й мені самому подобається такий стиль бою».




Переможець майбутньої сутички зможе істотно просунутися в рейтингу організації і отримає право претендувати на поєдинки з представниками TOP-10.

«Українські вболівальники звикли, що наші боксери не потребують представлення, - говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Ми ж покажемо телеглядачам, що в українському профібоксі багато талановитих і перспективних боксерів. І Сіренко, і Довбищенко якраз такі хлопці. Я і раніше стежив за кар'єрою Владислава Сіренка - мені імпонує його манера бою, та й сам він як людина досить цікава. Його суперник, Костянтин Довбищенко, не менш яскравий персонаж у світі боксу. Він боксує так, що глядачі не залишаються байдужими. І саме симбіоз врівноваженого Сіренка і вибухового Довбищенка, як на мене, створить конфлікт в рингу, за яким однозначно буде цікаво спостерігати».



Не пропустіть вечір «Великого боксу» і поєдинок українських важкоатлетів - Владислава Сіренка і Костянтина Довбищенка - вже цієї неділі, 13 грудня, о 20:30 на «Інтері».




Ексклюзивне інтерв'ю Владислава Сіренка телеканалу «Інтер»:









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини