Ми у Facebook
12.12.2020, 17:35

Banksy створив новий шедевр

фото з banksy.co.uk

Відомий вуличний художник опублікував в Instagram свою нову роботу.
На ній жінку похилого віку в хустці, яка чхає так сильно, що з її руки випадають сумка і тростину, а з рота вилітає вставна щелепа. Робота називається “А-а-апчхи!”




Будинок з новою роботою Бенксі знаходиться на початку вулиці з крутим підйомом, а фотографії в Instagram художника зроблені так, що здається, що через пчих літньої жінки сусідні будинки завалилися набік, а перехожий з парасолькою падає на землю. Фото роботи зібрало два мільйони лайків в Instagram.

Графіті з’явилося в Бристолі. Вейл-стріт, на якій воно знаходиться, вважається найкрутішою житловою вулицею в Англії. Її нахил складає 22 градуси.

Про це повідомляє телеканал Прямий.

Особистість Бенксі досі залишається загадковою. Вважають, що художник народився у англійському місті Брістолі, у 1974 році. А свою творчу біографію розпочав у кінці 1990-х, коли зайнявся графіті. За однією із численних легенд Бенксі вдався до малювання після дошкульного випадку з ним та його дівчиною, коли їх, нібито, під час затримання побили полісмени. Саме тому одним із мотивів його робіт є висміювання охоронців правопорядку. Хоча, цілком можливо, що це чергова вигадка, яких навколо постаті британського художника – безліч.

Британський митець Бенксі програв дворічний спір щодо своєї картини "Метальник квітів" (Flower Thrower). Художник судився з виробником листівок Full Color Black.





На правах реклами