Ми у Facebook
18.12.2020, 07:31

«Диво починається» на «Інтері»

У п'ятницю, 18 грудня, з 07:00 в ефірі «Інтера» - традиційний телемарафон «Диво починається», присвячений Дню святого Миколая.
Ведучі Анастасія Даугуле, Роман Кадемін і команда проекту підготували безліч сюрпризів, чудових історій і яскравих зустрічей, щоб кожен телеглядач відчув атмосферу чарівництва, зимової казки і справжнього дива.



Святий Миколай, який за життя допомагав бідним і робив добрі вчинки, і зараз продовжує творити чудеса - своїм прикладом він вчить кожного з нас робити добро, не залишатися байдужим до чужої біди і надавати допомогу тим, хто цього потребує.


Напередодні світлого свята герої сюжетів марафону, відомі артисти, спортсмени і телеведучі будуть здійснювати мрії дітей, дорослих і навіть тварин. Так, народна артистка України Ірина Білик поміняє професію і з'явиться в зовсім несподіваному образі. Співачка Міла Нітіч разом з учасницею дитячого талант-шоу «Крутіше всіх» на день перетворяться на кондитерів і створять солодкий шедевр. А телеведучі Роман Кадемін і Анастасія Даугуле зроблять диво для братів наших менших.



У марафоні прозвучать дивовижні історії, які ще раз нагадають, що на диво здатна кожна людина. Наприклад, про 12-річного сміливого хлопчика, який влітку разом з дорослими рятував рідне селище від лісової пожежі. Про лікарів, які в цьому році виявилися на передовій боротьби з коронавірусом і які кожен день, ризикуючи власним життям, рятують людей. Або про бабусь з села в зоні відчуження, які, незважаючи ні на що, вміють радіти життю. Також журналісти «Інтера» відвідають героїв минулого марафону - сім'ю матері-одиначки з двома дітьми, які після пожежі в їхньому будинку фактично залишилися на вулиці. Повернутися до нормального життя «погорільцям» допомогли добрі люди - хто чим міг. Телеглядачі дізнаються, як зараз живе ця сім'я.



Звичайно ж, всіх героїв телемарафону напередодні Дня святого Миколая чекають несподівані сюрпризи і подарунки.


Також багато сюжетів марафону буде присвячено благодійному онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Ініціатива зі збору коштів на життєво важливе обладнання для дитячих лікарень, яка стартувала в грудні 2014 року як одноразова благодійна акція до Дня святого Миколая, вже давно стала постійно діючим майданчиком для добрих справ. І як тільки досягається поставлена ​​мета, тут же оголошується нова. Рівно рік тому в ефірі «Інтера» була озвучена нова мета - медична система MultiFiltrate, яку також називають «штучною ниркою», для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «Охматдиту». Щорічно в цьому відділенні лікування проходять понад тисячу дітей з усієї України. Чи вдалося за рік зібрати необхідну суму на покупку цього устаткування? Дізнаємося в марафоні «Диво починається».


Кожен з нас може стати чарівником - просто вірте в диво і творіть добро. Дивіться святковий марафон «Диво починається» - в п'ятницю, 18 грудня, з 07:00 на «Інтері».




Текст і фото - пресслужба Інтер






На правах реклами