Ми у Facebook
19.12.2020, 09:00

Скільки платитимемо за газ у грудні?

Постачальники "блакитного палива" опублікували ціни на перший зимовий місяць. Що зміниться у порівнянні з листопадом 2020?
Із першого липня цього року вартість газу формують європейські ринкові ціни. У листопаді на хабах TTF (Нідерланди) та NCG (Німеччина) не зросли, а навіть трохи знизились, ніж в кінці жовтня. Вартість газу вітчизняних постачальників майже не змінилася.

Одним з перших ціну на грудень оприлюднив "Нафтогаз". Вона залишилася на рівні попереднього місяця – 6,33 грн за куб м. Це одна з найдешевших пропозицій на українському газовому ринку.



Якщо порівняти пропозиції різних постачальників на листопад і грудень, то ціни майже не змінилися. Якщо і є зміни, то їх небагато і більшість з них – несуттєві. З майже 50 постачальників лише чотири газопостачальні компанії України підвищили ціни у порівнянні з попереднім місяцем.

Наприклад, Рівнегаз Збут залишив ціну на газ у грудні на рівні ціни в листопаді, інформує rvgaszbut.104.ua.

Роздрібна ціна на природний газ для потреб населення для споживачів Рівнегаз Збуту у грудні 2020 року становить 8,87207 за 1 м куб (з ПДВ), що дорівнює 0,837 грн за кВт*год, - йдеться у повідомленні.

Як змінювалась ціна газу для мешканців Рівного з липня 2020 року:






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ