Ми у Facebook
24.12.2020, 19:00

У потягах Інтерсіті можна буде переглянути фільми

Укрзалізниця презентувала новий сервіс в Інтерсіті
Відтепер поїздки пасажирів Інтерсіті та Інтерсіті+ стануть ще комфортнішими, адже Укрзалізниця відкриває доступ до бази ліцензійних фільмів і мультфільмів на платформі сервісу SWEET.TV.

«Доступ до мультимедійного контенту — це саме те, чого дійсно довго чекали наші пасажири. Для нас таке партнерство — можливість розширити перелік бортових сервісів, щоб зробити кожну подорож Укрзалізницею ще комфортнішою», — зазначив директор філії «Українська залізнична швидкісна компанія» АТ «Укрзалізниця» Андрій Уманець.

Пасажир поїзда може придбати у WOG-cafe спеціальний код, що дає змогу підключитися до мережі партнера з фільмотекою близько 280 ліцензійних фільмів українською мовою. Дивитися можна безпосередньо з власного гаджета, під’єднання до мобільного інтернету для цього не потрібне.

Директор національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV Олександр Резунов уточнив: «Фільми та мультфільми, розміщені на платформі нашого сервісу, відтепер будуть доступні у потягах Інтерсіті та Інтерсіті+. Контент можна переглядати впродовж усього маршруту. Для цього SWEET.TV встановлює власне обладнання в потягах, і це надає можливість через інтернет отримати доступ до контенту на платформі сервісу».

Тестування сервісу «кінотеатру в дорозі» розпочалося 15 грудня в «Лижному експресі» № 745/746 Київ — Славське, а вже з цього тижня сервіс стане доступним і на інших маршрутах Інтерсіті+ у тестовому режимі. До кінця року послуга є безкоштовною. Укрзалізниця запрошує до співробітництва всіх провайдерів мультимедійних послуг зі своїм обладнанням для тестування додаткових пасажирських послуг у дорозі.





На правах реклами