Ми у Facebook
28.12.2020, 09:40

На Донбасі бойовики 7 разів порушили тишу, український військовий отримав бойове травмування — штаб

У зоні бойових дій на Донбасі бойовики за минулу добу, 27 грудня, сім разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок одного з обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав бойове травмування.
Про це повідомляють у штабі операції Об'єднаних сил, - пише "Громадське".

Так, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, бойовики застосували міномети 120-го та 82-го калібру, а також гранатомети різних систем. Там військовий і отримав травмування. Його швидко доставили до лікувального закладу, де надають необхідну медичну допомогу.

З міномета 82-го калібру та стрілецької зброї бойовики здійснили обстріл і неподалік Лебединського, а біля Мар’їнки вели вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік Авдіївки бойовики відкривали вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. Для коригування вогню вони застосували БПЛА, але його дію зупинили українські військові.

На порушення бойовиками припинення вогню українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Від початку поточної доби, 28 грудня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, у передмісті Авдіївки бойовики відкривали вогонь із підствольного гранатомета. Обстріл був неприцільним, тому вогонь у відповідь українські військові не відкривали.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ