Ми у Facebook
28.12.2020, 15:30

На Рівненщині 77% ковідних ліжок забезпечені киснем

77% ковідних ліжок Рівненщини мають кисневі точки
Роботи із підключення кисню вже завершені у більшості лікарень Рівненщини. На сьогодні із 1676 ліжок для пацієнтів із COVID-19, 1290 вже забезпечені киснем. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«77% ковідних ліжок Рівненщини мають кисневі точки. На кисень держава виділила для нашої області понад 23 мільйони гривень. До кінця року плануємо вийти на показник 80%», – відзначив Віталій Коваль.

За його словами, на сьогодні в області спостерігають суттєве зменшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19, лікарні заповнені на 37,6%. Проте ситуація залишається складною: 631 людина із таким діагнозом перебуває у лікарнях, з них 179 важких пацієнтів, а 46 – в реанімації. Восьмеро хворих підключені до ШВЛ-апаратів, на кисні – 264 людини.

«Закликаю усіх, особливо у святковий період – бути обережними, дбати про себе і здоров’я близьких, особливо людей похилого віку та із хронічними недугами. Зберігайте дистанцію, не забувайте про маски у громадських місцях!», – звернувся Віталій Коваль до жителів Рівненщини.





На правах реклами