Ми у Facebook
02.01.2021, 13:05

Справжній французький Олів'є від рівнянки Вікторії Івченко

Салат «Олів’є» – класика, без якої, напевно, не обходиться святкування Нового року чи не у кожній рівненській родині. Факт, що знаменита страва носить ім'я шеф-кухаря — вже давно усім відомий. А от традиційний рецепт приготування у багатьох викличе справжній подив.
Рівнянка Вікторія Івченко спробувала віднайти усі інгредієнти, які потрібні для справжнього салату та поділидася у групі “Рівняни готують”.

“Ще одна здійсненна мрія. Вже котрий рік підряд я мріяла приготувати справжній салат "Олів’є", але зібрати весь калейдоскоп інгредієнтів той ще квест…”,- коментує Вікторія у групі.



Тож, відтепер рівняни можуть приготувати цей салат на Новий рік і, навіть, здивувати своїх рідних чи гостей. Але про все по-порядку.

Для приготування салату «Олів’є» знадобиться:

варені яйця – 4шт;
свіжі огірки – 2шт;
мариновані огірки – 4шт;
варені свинячі язики -2 шт;
філе перепілки – 6шт;
пів стакани оливкової олії;
каперси;
ракові шийки;
ікра – 40 грамів для прикраси;
2 жовтки;
зелень за смаком
шпинат або салат для прикраси.

Приготування:
Варимо язик, перепілки маринуємо в травах. Робимо соус з жовтків, оливкової олії і каперсів. На широке блюдо викладіть листя шпинату або салату. Зверху викладіть сам салат. Прикрасьте страву половинками вареного яйця без жовтків, замість нього у половинки яєць покладіть червону ікру. Готовий салат прикрасьте раковими шийками, зеленню і перепілками.





На правах реклами