Ми у Facebook
09.01.2021, 09:20

Вбив та замотав у тканину: деталі жахливого вбивства на Рівненщині

Її тривалий час шукали, а знайшли мертвою у підвалі будинку. Резонансне вбивство ще досі жахає рівнян своєю жорстокістю.
21-річну рівнянку впродовж місяця шукала поліція. Як виявилося дарма, адже її бездиханне тіло вже знаходилося в підвальному приміщенні у Здолбунові.

Вбивство жахає тим, що підозрюваний у вбивстві нині перебуває на волі, а ще вражає жорстокістю. Адже дівчині нанесли смертельне поранення, а потім замотали в тканину і після чого віднесли в підвал.



Поліцейські з’ясували, що у період із п’ятого по шосте грудня, у квартирі 27-річного здолбунівчанина виникла сварка між господарем та 21-річною рівнянкою, під час якої чоловік наніс удар ножем в спину дівчині.

Під час обшуку квартири криміналісти виявили сліди крові та інші речові докази. Відтак, слідчі повідомили про підозру 27-річному жителю Здолбунова у вчиненні умисного вбивства та вручили його матері підозрюваного. Наразі зловмисника оголошено в розшук.



Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Миколи Алексюка, негайно повідомляйте за номерами телефонів: (0352) 2-23-25, 096-34-64-157 або 102.

За інформацією https://rv.npu.gov.ua/news/zlochini-proti-zhittya-i-zdorovya-lyudini/na-rivnenshhini-policzejski-rozshukuyut-pidozryuvanogo-v-umisnomu-vbivstvi-21-richnoji-rivnyanki/





На правах реклами