Ми у Facebook
09.01.2021, 11:20

Навколо "новоспеченого" члена рівненського міськвиконкому розгорівся скандал

А все через порушення 436-1 статті Кримінального Кодексу України.

Народна депутатка Соломія Бобровська повідомила про те, що "новоспеченого" члена Рівненського міськвиконкому Мирослава Чернія треба притягнути до відповідальності через порушення 436-1 статті Кримінального Кодексу. За її словами чоловік хизувався атрибутикою СРСР.

В статті йдеться про "виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів".

"Таке враження, що у них не всі вдома", - рівняни про обмеження під час локдауну



- Що має бути в голові у члена рівненського міського виконкому, що хизується атрибутикою СРСР? Як мінімум щось, що дозволяє ігнорувати Голодомор, русифікацію, репресії, розстріляне покоління та окупацію. І це не якийсь представник опзж зі східних областей – це Мирослав Черній, делегований за квотою Слуга Народу, - написала на своїй сторінці у фейсбук Соломія Бобровська. - Тепер з Мирославом має поспілкуватись поліція через порушення 436-1 статті Кримінального Кодексу. Маю дуже логічне запитання до громади, чи має право така людина знаходитись у виконкомі?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ