Ми у Facebook
11.01.2021, 13:14

Список найкращих українських серіалів у 2020 році

Які серіали України були найкращими у 2020 році? Чому глядачі обрали саме їх? Чим зачепили ці роботи? Деталі в статті.

«Ти тільки мій» (4 серії)


Любителі телесеріалів в 2020 році отримали можливість насолодитися цікавими телекартинами. Одним з них став нетривалий серіал «Ти тільки мій» (4 серії). Ця мелодрама з'явилася на екранах 8 травня. Її показували по телеканалу Україна. Глядачі залишилися задоволені сюжетом і грою всього акторського складу. Вони дали високий рейтинг серіалу, чим ще більше популяризували режисера Тараса Дударя.

Сюжет розгортається навколо підлітка Лева. Який має складний характер. Його прийомна сім'я насилу справляється. Справжня мати дитини виходить з в'язниці і робить спроби повернути Лева. Однак керується вона не материнськими почуттями, а відчуттям помсти.


Консультант (показували по телеканалу Україна)


Ця робота Олега Турянського була показана в квітні. Дуже добре її оцінили любителі детективів. Сюжет серіалу – експерт-криміналіст потрапляє в аварію і пошкоджує собі ноги. Тепер він прикутий до коляски. Однак це не заважає його роботі. Він оригінально мислить, помічає всі деталі і робить правильні висновки. І ось до нього за допомогою звертається старий друг з МВС. Експерту належить знайти зниклу дівчину і вбивцю ще двох дівчат. Всього у картини 16 серій.

Доктор Віра (показували по 1+1)


У березні любителі мелодрам з непідробним інтересом шукали в програмі телепередач на TV Meta серіал "Доктор Віра" (30 серій). Доречі, сервіс TV Meta сильно допомагає знаходити цікаві роботи популярних режисерів України. На сайті зібрані програми всіх каналів країни.

Навесні і влітку можна було дізнатися час початку серіалу «Доктор Віра». Його сюжет: дівчина працює кардіохірургом, у неї є дитина від коханого чоловіка. В один із днів її коханий пропадає, а до Віри приходить незнайомка і заявляє, що є законною дружиною її чоловіка. Незважаючи на ці проблеми, дівчина продовжує виконувати свою роботу.

Дільничний з ДВРЗ (ICTV) та інші популярні серіали 2020 року


Ця робота двох Романів – Ткаченко і Бровко. Режисери постаралися на славу, об'єднавши два жанри – комедію і детектив. Вийшло дуже цікаво. Глядачі оцінили цей серіал гідно, давши йому максимальний рейтинг з усіх робіт, знятих в 2020 році. Дільничний з ДВРЗ випередив інші популярні серіали:

• Подаруй мені щастя;
• Встигнути все виправити;
• Найгірша подруга;
• Близько до серця;
• Зникаючі сліди;
• Довга дорога до щастя;
• Донька.

Але повернемося до сюжету серіалу про дільничного – Сергія Бондаря. Він є чесним співробітником МВС. Його завдання полягає в наведенні порядку в одному з найбільш кримінальних районів Києва. Впорається з нею дільничний чи ні? Зможете дізнатися, якщо будете стежити за розвитком подій.





На правах реклами