Карасі в сметані: покроковий рецепт від Євгена Клопотенка
Покроковий рецепт приготування карасів:
Карасів (5-8 шт.) Їх потрібно помити, очистити від луски і видалити зябра і нутрощі. Далі треба просушити тушки паперовим рушником, добре посолити і залишити в холодильнику на 1-2 години.
Потім потрібно посолити карасів за смаком і запанірувати в борошні (знадобиться приблизно 20-40 г) і обсмажити їх на пательні з олією по 1 хвилині з кожного боку.
Цибулю пору (½ шт.) Її потрібно нарізати кружальцями. Дно форми для запікання змастити соняшниковою олією і викласти зверху кружальця цибулі.
Далі треба викласти карасів в форму зверху на цибулю. Змішати в мисці 300 г сметани і 200 мл вершків й залити рибу цією сумішшю.
Дрібно порубати зелень (5 гілочок кропу) і 2 зубчики часнику. Посипати часником і зеленню рибу.
Запікати карасів в духовці за температури 160 градусів 20-30 хвилин.
різдвіна страва, святкові страви, рецепти приготувння, карасі в сметані, Євеній Клопотенко
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 185
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 314
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 267
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 340
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 436