Ми у Facebook
11.01.2021, 15:08

Поєднує вродливу жінку та прекрасного фахівця, - як друзі та знайомі вітають Ольгу Ладюк з ювілеєм

Сьогодні свій день народження відзначає екс-заступниця начальника обласного управління освіти і науки Рівненської ОДА Ольга Ладюк. Сотні колег та друзів вирішили привітати цю прекрасну жінку.
Ми вирішили зібрати найкращі вітання для іменинниці. Впевнені, що їй буде приємно прочитати такі теплі слова від колег, друзів та знайомих.



Олександр ПРОЦЮК:

День Народження - свято, яке дає нам можливість відзначити близьких людей! Сьогодні такий день у іменинниці Ольги Ладюк! Олю, будь завше енергійною, проактивною та натхненною, нехай доля буде прихильною та дарує добро і процвітання!

Алла ЧЕРНІЙ:

День народження- це самий щасливий День в житті людини, небо відкривається і запалюється нова зірочка! Особливі і побажання в цей день, людині, яка сьогодні святкує свій День! Ольго Дмитрівно! Ви чудова людина, світла та душевна! Зичу Вам тепла від людей, щасливої Долі, невичерпної енергії та оптимізму, сімейного затишку та достатку, справжньої щирої дружби, безмежної любові! Нехай кожен день буде Благословенним на добро, радість, щастя!

Олексій МУЛЯРЕНКО:

Вітаю Ольгу з днем народження!💐🎁🎂
Знаємось ми з нею вже досить давно, ще з студентських часів, коли разом в одній групі навчались протягом 5 років!
Потім доводилось зустрічатись в різних життєвих та робочих питаннях і мені дуже імпонує, що вона гарно поєднує в собі розумну та вродливу жінку і завжди фахівця високого рівня, чим би вона не займалась.
Тому сьогодні хочеться щиро побажати міцного здоров‘я, підтримки та розуміння від близьких людей та успіхів у всіх життєвих проектах, які будуть на Твоєму шляху.


Єлизавета ЧУМАК:

Шановна пані Ольго! З Днем народження!!!!Нехай життя буде сповнене радощами, натхненням , прекрасними новинами та цікавими подорожами . Нехай у серці завжди горить вогник любові. Бажаємо вам завжди залишатися такою надзвичайно красивою і відкритою для щасливих змін!

Сергій ЯКОБЧУК:

Вітаю з ювілеєм , бажаю здоров'я, кохання, творчих злетів та здійснення мрій, хай життя лише тішить та Бог у всьому помагає.

Юлія МАЧЮШЕНКО:

Гарну, ніжну, ласкаву, прекрасну, просто неймовірну Жінку вітаємо сьогодні з Днем народження! Ольго Дмитрівно, бажаємо міцного здоров’ячка, успіхів, наснаги та натхнення! Нехай кожен день дарує безліч незабутніх миттєвостей, оточують тільки приємні люди і збуваються всі заповітні бажання!





На правах реклами