Ми у Facebook
12.01.2021, 08:40

Керуючі супермаркетами у Рівному заплуталися в локдауні

"Миюче можна купити, а мочалку ні", немає точного переліку: що можна продавати, а що ні... Саме так розказують про ситуацію, що склалася з локдауном, керівники рівненських спуермаркетів.
У коментарях виданню "Четверта влада" керівники рівненських ТРЦ не приховували емоцій і самі нарікали на те, що не знають, до чого відносити той чи інший товар і чи вони взагалі можуть ним торгувати в період локдауну.

Заступниця керуючого магазином "Велмарт" Ірина Копилець каже, що працівники "постійно ходять і виганяють" покупців із відгороджених відділів. За її словами, у відповідь чують "істерики, крики і матюки". Покупці хочуть бачити документ, яким їм заборонено придбати той чи інший товар.



– Чіткого обґрунтування, чому ми не можемо продавати лампочки і побутову хімію, ми не знайшли. Наприклад, фарба для волосся. До чого вона відноситься: до хімії чи косметики? Де цей чіткий перелік? Його немає, – розповідає Ірина Копилець.

Жінка каже, що зверталися до вищого начальства мережі з проханням надати чіткий перелік товарів, які не можна продавати. Їм кажуть: такого переліку не мають.

– Серветки – не можна. А туалетний папір – можна. Чому миючий засіб для посуду ми купуємо, а мочалку не можна? Усе так заплутано, – каже Ірина Копилець.

Більше про це читайте в матеріалі видання Четверта влада - "Істерики, крики і матюки": як у рівненських супермаркетах виконують обмеження торгівлі






На правах реклами