Ми у Facebook
13.01.2021, 10:40

У Рівненській обласній дитячій лікарні з`явилися 5-ть сучасних бактерицидних рециркулятори

Нове сучасне обладнання з’явилося у Рівненській обласній дитячій лікарні. Відтепер у лікарні очищає повітря в палатах – 5 сучасних бактерицидних рециркулятори.
Про це повідомив керівник Rivne Running Club – Сергій Ющишин.


"Друзі, велике дякуємо усім Вам за долучення до хорошої справи – купівлі 5-ти рециркуляторів для палат у Рівненську обласну дитячу лікарню.
Зробили ми цю закупівлю на суму 16000 грн (+ ще 500 грн залишилося на інші придбання) під шефством нашого постійного партнера Благодійного фонду «Скарбниця надії»"
, - написав керівник клубу у Facebook.


За совами Сергія Ющишина - суму у 16500 грн Rivne Running Club збирав, як тільки міг.

"Тут 8700 грн, які залишилися від організації забігу Pokrova Half Marathon 2020. Ще 800 грн ви прислали на вказану нами картку в рамках акції.
Величезну підтримку сумою в 6300 грн вдалося забезпечити через акцію «Подаруй дітям безпеку», яку організувала співзасновниця Rivne Running Club Ольга Земляк (Olga Zemlyak) у кав’ярні-пекарні «Львівські круасани» (Lviv Croissants) В рамках акції було продано понад 1000 новорічних листівок вартістю 6 грн."
- розповів він.

Також до збору коштів долучився благодійний проєкт JAB.BOX_ (jab.box_) який продав подарункових пакунків на 700 грн і передав кошти для команди Rivne Running Club .





На правах реклами