Ми у Facebook
21.01.2021, 13:20

21 січня - День обіймів: красиві листівки та привітання у прозі

Щороку 21 січня світ відзначає одне з найбільш ніжних і теплих свят – Міжнародний день обіймів (International Hug Day).

Свій початок воно бере зі студентського середовища. Суть свята полягає в тому, що під час дружніх обіймів люди обмінюються душевним теплом.

Сайт ОГО зібрав привітання з Міжнародним днем обіймів


***

Вітаю з днем обіймів і міцно обіймаю. Бажаю завжди відчувати себе потрібною і коханою людиною, бажаю всім серцем любити, бажаю ніколи не ховати своїх почуттів і емоцій, бажаю ніжних обіймів і щирих посмішок.



***

З Днем обіймів! Бажаю тобі побільше приводів у житті для міцних і щирих обіймів. Бажаю тобі багато радісних емоцій, нехай життя буде наповнене почуттями любові і дружби. Нехай вдома завжди будуть ті, хто готові поділиться з тобою найщирішими і теплими обіймами.



***
З Днем обіймів щиро вітаю і бажаю від щирого серця райдужних і теплих зустрічей з хорошими друзями і дорогими близькими, бажаю світлих почуттів і добрих емоцій, бажаю міцних і щирих обіймів, бажаю щасливих посмішок і щастя душі.



***

Вітаю тебе з Днем обіймів! Від щирого серця бажаю тобі кожен день обніматися і обіймати. Нехай твої близькі завжди дарують тобі радість і щастя. Нехай обіймають діти і друзі, рідні та улюблені люди, колеги і знайомі, домашні вихованці і навіть теплий плед зимовими холодними вечорами.



***

Кажуть, що для гарного настрою і психічного здоров’я потрібно обніматися 8 раз в день. Бажаю регулярно перевиконувати цю норму, обніматися з рідними, близькими з приводу і без, щоб заряджатися від них теплом, радістю і позитивом. Обіймаю тебе міцно-міцно! З Днем обіймів!



***

Вітаю всіх з Днем обіймів! Випромінюйте радість, даруйте позитив і посмішки. Обіймайтеся частіше та заряджайте всіх скептиків хорошим настроєм. Обійми зближують, розфарбовую сірі будні і вносять в життя радісні миті.



***

Обійняти - це так просто, так важливо, так прекрасно! У Міжнародний день обіймів я вітаю тебе і бажаю жити, немов у казці, мріяти і любити, досліджувати весь світ і шукати в ньому своє щастя! Нехай тобі підкоряться всі висоти, нехай збудуться всі мрії!









На правах реклами