Ми у Facebook
23.01.2021, 12:59

Топ-5 найкращих історичних серіалів

Пропонуємо підбірку цікавих серіалів, створених на історичній основі, для тих, хто хоче з користю провести свій вечір.

Корона



Сюжет серіалу охоплює період з середини XX ст. по наші дні. У його центрі – життя британської принцеси Єлизавети, майбутньої правительки Сполученого Королівства. Вона ледь досягла повноліття, але їй вже треба зійти на престол із-за раптової смерті батька, короля Георга VI. Дівчині доведеться навчитися розбиратися в політиці і приймати доленосні для держави рішення, протистояти спробам маніпулювати собою і інтриг, щоб заслужити повагу підданих.



Клан Кеннеді



Сюжет: Поки президент Джон Кеннеді керував країною, світ потрясли грандіозного значення події: Берлінська і Карибська кризи, збройний конфлікт у В’єтнамі, реалізація проекту «Аполлон». Однак це те, про що знали всі. Приватне життя сімейства Кеннеді залишалася за кадром. Так було до недавнього часу, поки творці цього серіалу не звернулися до мемуарів і розсекреченими даними про, мабуть, найвідомішому президента США. Тепер кожен глядач може проникнути в таємниці клану Кеннеді.




Геній



Сюжет: Важко зрозуміти, що означає бути обдарованою людиною. Серіал «Геній» відкриє таємницю, розповівши дивовижну історію життя Альберта Ейнштейна.
В ній були тріумфи і невдачі: він довго не міг влаштуватися на роботу, його не брало наукове співтовариство. Однак блискучий розум і наполеглива праця допоможе йому нарешті здобути визнання.




Війна і мир



Сучасна екранізація роману Льва Толстого заново відкриє глядачам дивовижну епоху XIX століття в Росії. Великі війни ще попереду, а поки перед героїнею Наташею Ростової відкриває двері блискучий імператорський двір з його чудовими балами, бесідами про високе, і, звичайно ж, романтичними пригодами. Саме тут Наташа зустріне першу любов, не підозрюючи, що доля готує їй не тільки захоплення і радість, але і гіркоту розчарування, втрати і нещастя.




Вікторія



Серіал оповідає про ранні роки правління Вікторії з моменту її сходження на престол у 1837 році: перші невпевнені кроки від примхливого підлітка, що не до кінця розуміє свої обов'язки, до шлюбу з принцом Альбертом. Серіал представляє собою сагу про взаємопов'язані громадські кола: сферу влади Букінгемського палацу і Вестмінстера, королівські родини Європи, а також скандали, що стосуються службового персоналу палацу. У центрі всього цього знаходиться нова королева - енергійна і пристрасна жінка, яка одного разу стане безсмертним втіленням сили і стабільності...






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ