Ми у Facebook
26.01.2021, 09:40

Що покажуть у рівненському театрі найближчими днями [Програма заходів]

Афіша Рівненського драматичного театру з 26 по 31 січня.

26 січня:



Вистава "Старий Ford Escort темно-синій". Відбуватиметься на малій сцені.

Автор: Дірк Лауке.

Жанр: постепічна драма (16+).

Сюжет: Вони вирушають у дорогу на старій колимазі, щоб щось змінити у своєму житті. Горе-боксер, батько-невдаха та мамусин синок. Чи вдасться їм втекти від самих себе під запальні біти AC/DC?

27 січня:



Вистава "Люди. Тіла. Метаморфози".

Автор ідеї: Юрій Паскар.

Жанр: пластична драма абсурду.

Сюжет: безперервний рух енергії, який, набуваючи різних форм, окреслює життєвий простір ЛЮДИНИ, знаходить ЇЇ поміж ТІЛ буденності, досліджує ЇЇ кроки в цьому світі. Це відкритий проект, що набуває завершеності у акті співтворчості з глядачем.

28 січня:



Вистава "Войцек".

Автор: Г. Бюхнер.

Жанр: Метадрама

Сюжет: «Войцек» (нім. Woyzeck) — відомий драматичний твір Георга Бюхнера — перша в європейській літературі «міщанська трагедія». Автор не встиг завершити п’єсу і тому вона існує як «реконструкція», що складена з чотирьох рукописів. Літературна критика не прийшла до єдиної думки про те, в якому порядку Бюхнер планував розташувати вцілівші фрагменти твору. В основу твору покладена реальна кримінальна історія, яка широко обговорювалась у пресі того часу. У центрі доля армійського цирульника, колишнього солдата Іоганна Крістіана Войцека. Він був публічно страчений у Лейпцигу в 1824 році.

29 січня:



Вистава "Брехня". Відбуватиметься на малій сцені.

Автор: В. Винниченко.

Жанр: історія однієї сповіді.

Сюжет: Кажете, у кожного своя правда? Вважаєте, що праві ви, а помиляється інший? Можливо... А можливо, ви просто ніколи не дивились на цю ситуацію зі сторони того, іншого?
Можливо, потрібно стати в правді перед самим собою? Що тоді?

30 січня:



Вистава "Дорога Памела, або Скарб на звалищі".

Автор: Джон Патрік.

Жанр: не трагедія.

Сюжет: Нью-Йорк. Напівзруйнований будинок. А в ньому - самотня старенька дама на ім'я Памела Кронкі. Одного дня в її розмірену буденність вриваються троє. Вони називають себе представниками солідної парфумерної фірми і іменують один одного компаньйонами. Сол Бозо, Глорія, Бред насправді - аферисти. Вони спробують розіграти один із своїх найчорніших сценаріїв з Памелою Кронкі у головній ролі. Чи виправдається одвічне "Добро перемагає зло"? Відповідь у виставі!

31 січня:



Вистава "Чайка".

Автор: А.Чехов.

Жанр: трагікомедія.

Сюжет: Споконвічна проблема непорозуміння поколінь. Егоїзм. Байдужість до близьких. Небажання перейматися чужими бідами. Намагання жити для себе й в ім’я себе, не бажаючи змін в своєму зашореному світі, співчуваючи лише собі. Це все є в героях п’єси Антона Чехова «Чайка». Немає сенсу розповідати всім відомий сюжет відомого твору класика. Лише одне – ця п’єса ось уже більш століття знаходиться в рейтингу касових та численних постановок практично у всіх країнах світу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ