Смачний і простий рецепт "правильних" дерунів
Інгредієнти
Картопля — 500 грамів
Цибуля — 1 шт. (близько 175 грамів)
Сіль за смаком
Сметана — 1 ст. л. (за бажанням, щоб остиглі деруни не темніли)
Рослинна олія — для обсмажування.

Приготування
1. Картоплю натерти на дрібній тертці разом з цибулею. Лук не дає сирій картоплі темніти. Посолити. За бажанням можна додати сметану, щоб остиглі деруни не темніли, але краще просто з'їсти їх гарячими, в такому вигляді деруни найсмачніші.
2. Дати зайвої рідини стекти через сито, залишивши в такому положенні хвилин на 5-10. Рідину злити, а крохмаль що осів на дні миски додати знову в картоплю з цибулею.
3. Жаріти на рослинній олії на помірному вогні по 5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
4. Готові деруни викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Подавати зі сметаною або іншими соусами за бажанням.

Жіночі футболки від відомих брендів: обзор найкращих моделей

Дізнайтеся про найкращі моделі жіночих футболок від популярних брендів, таких як Uniqlo, Everlane та інших. Виберіть ідеальну футболку для себе.
переглядів: 420
Як виростити моркву без проріджування: ефективна техніка посадки

Раніше вважалося, що без проріджування неможливо отримати гарний урожай моркви.
переглядів: 503
Генконсулка Польщі відвідала Рівненщину: що обговорювали?

Рівненщину з робочим візитом відвідала Генеральна консулка Республіки Польща у Луцьку Анна Новаковська. У межах поїздки вона зустрілася з начальником Рівненської ОВА Олександром Ковалем та головою обласної ради Андрієм Караушем. Разом із нею до регіону прибув і консул Кшиштоф Василевскі.
переглядів: 427
Як маломобільним людям отримати юридичну допомогу, не виходячи з дому

Люди, які через стан здоров’я не можуть особисто звернутися до юриста або отримати консультацію телефоном чи онлайн, мають можливість скористатися адресною правничою допомогою.
переглядів: 422
Що приготувати з березового соку: три корисні та смачні рецепти

Березовий сік – це не лише природний еліксир здоров’я, а й чудова основа для приготування різноманітних напоїв та страв. Його корисні властивості допомагають зміцнити імунітет, вивести токсини з організму та наповнити тіло енергією.
переглядів: 376