Ми у Facebook
02.02.2021, 11:24

Для українських Воїнів лютий почався з обстрілів

фото з prm.ua.

Протягом минулої доби, 1 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.
В передмісті Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного станкового, ручного протитанкового та підствольного гранатометів. Біля населеного пункту Пищевик окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а неподалік Новомихайлівки – зі стрілецької зброї.



В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Південного.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомили представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.
Від початку поточної доби, 2 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими Воїнами.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Нагадаємо, ворог на сході України скаженіє. Бойовики двічі обстріляли Захисників України. Захисники України привітали співвітчизників з Днем Собороності України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ