Рецепт картоплі по-селянськи, який прославився на весь світ, придумала - вінничанка
Джерело:smachnonews.24tv.ua
Жінка придумала рецепт випадково!
Глафіра працювала в колгоспній їдальні. Одного разу вона готувала фаршировану м’ясом картоплю, але їй не вистачило фаршу. Тоді жінка розрізала картоплю на 4 частини і кинула в олію смажитися. Потім вирішила ще й полити картоплю часниковим соусом для пиріжків із горохом. Рецепт настільки всім сподобався, що його часто готували для трактористів, які працювали в полі.

Як рецепт "картопля по-уланівськи" прославився на весь світ
Розповідають, що з Москви прислали журналіста газети «Известия» із партійним завданням – написати критичний матеріал про Вінницьку область. Тоді погане слово у центральній пресі було рівноцінне звільненню. Розуміло це і вінницьке керівництво, тож від того, як зустрінуть столичного журналіста, залежала їх кар’єра. Начальство гостя зустріли та повезли у показовий колгосп в Уланів, неподалік від курортного Хмільника, де газетяра і пригощала Глафіра Дорош. Тепер кажуть, що це, напевно, було єдиним яскравим спогадом журналіста… В «Известиях» про Вінниччину вийшла тільки невелика замітка про «картоплю по-уланівськи», але наскільки вона змінить життя сільської кухарки і самого Уланова, тоді ніхто не знав.
Рецепт "картоплі по-уланівськи"
вимиту картоплю розрізаємо на 4 частини;
обсмажуємо у великій кількості олії;
поливаємо завчасно приготовленою заправкою із часником, олією та сіллю.


домашні рецепти, український рецепт, вінничанка, картопля по-селянськи, Рецепт "картоплі по-уланівськи"
Великі покупки та несподіванки: передбачення для усіх знаків на 27 січня

Дізнайтеся, що вам підготували зірки на п'ятницю, 27 січня.
переглядів: 86
Вечеря нашвидкоруч: готуємо макаронну запіканку з шинкою та сиром

Цю страву можна готувати з макаронів, що залишилися від обіду або сніданку. Запіканка виходить неймовірно смачною, хоч і готується максимально швидко..
переглядів: 1266
Ви цього не знали: чому орхідеї не варто тримати вдома?

Орхідеї - улюблені квіти багатьох жінок. Але чи справді вони такі безпечні й прекрасні, як ми про них думаємо ?
переглядів: 133
Фритата: готуємо смачний омлет за італійським рецептом

Соковита, ніжна фритата — це омлет з овочами, грибами чи м’ясом, щедро посипаний натертим сиром та запечений у духовці. На приготування цієї страви вам знадобиться всього 20 хвилин.
переглядів: 267
Три найчесніші знаки Зодіаку: ці люди ніколи вам не збрешуть!

Астрологи розповіли про представників трьох знаків, які ніколи не брешуть.
переглядів: 882